Weert krijgt een Santa Run

Op zondag 17 december gaat de eerste Rotary Santa Run van start. Op deze zondag kleurt Winters Weert kerstrood van alle kerstmannen in hun Santa-pak. Zij lopen allemaal mee voor het goede doel.

De kou hangt weer in de lucht en de feestdagen staan alweer voor de deur. Op zondag 17 december 2017 gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden, collega’s en kennissen in Weert hand in hand samen.

De Rotary Santa Run Weert is een initiatief van de Rotary Club Weert. De Santa Run is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Het is dus géén prestatieloop en iedereen, jong én oud, kan meelopen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting.

De wandeling is ca. 3,5 km door en langs het centrum van Weert. Op verschillende plaatsen staat live muziek dus meedoen is ook nog eens reuze gezellig.

De start is om 15.00 uur in het Franciscus Huis Weert aan de Biest. Na afloop is er vanaf 16.00 uur een swingende Christmas afterparty. Deelname voor volwassen bedraagt € 10,- en voor kinderen € 5,- inclusief kerstpak en herinneringsmedaille.

Inschrijven voor deze Santa Run Weert kan via internet.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *