Huis van het Kind Dilsen-Stokkem lanceert eigen website

Op de derde verjaardag van de erkenning van Huis van het Kind Dilsen-Stokkem werd de nieuwe website www.huisvanhetkinddilsenstokkem.be gelanceerd.

Het Huis van het Kind is een partnerschap, bedoeld om de krachten te bundelen voor de ondersteuning van gezinnen op het vlak van gezondheid, ontwikkeling en opvoeding van de kinderen. Binnen het netwerk in Dilsen-Stokkem werd bewust gekozen voor een eigen website, als het ware een virtueel Huis van het Kind. Deze website wil voor gezinnen met kinderen in Dilsen-Stokkem in de eerste plaats een wegwijzer zijn naar het volledig aanbod van dienstverlening in de stad omtrent opvoedingsondersteuning en het opgroeien van kinderen en jongeren.

Men kan terecht in drie fysieke infopunten:
• Stad Dilsen-Stokkem, afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC), Europalaan 25 te Dilsen;
• OCMW Dilsen-Stokkem en Opvoedingswinkel Maasland, Arnold Sauwenlaan 80 te Stokkem;
• De Meander, Zorg+ Gezinsondersteuningspunt en Consultatiebureau Kind & Gezin, Stokkemerbaan 147 te Stokkem;

Andere partners binnen het netwerk zijn onder meer: Kind en Preventie, Huisartsenkring Dilsen-Stokkem, de gezinsraad, lokale opvanginitiatieven en het Lokaal Overlegplatform Onderwijs.

Huis van het Kind Dilsen-Stokkem is dus veel meer dan enkel de website. Alle partners zijn actief binnen hun expertise en met de doelgroepen waar zij het dichtst bij staan, met de uiteindelijke bedoeling om te komen tot een sterker geheel. Met de lancering van de website willen we dit nog meer in de kijker zetten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *