UNIZO Maaseik reikt elfde Bronzen Eikenblad uit

Dit jaar kiezen het bestuur van UNIZO Maaseik en een jury van zelfstandige ondernemers voor de elfde keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Maaseiker bedrijven in de kijker. De competitie loop volop en krijgt zijn beslag tijdens de Awards Celebration Night op 12 januari.

De genomineerden voor het Bronzen Eikenblad 2017 zijn: Ma Marie, boetiekketen in de Bosstraat; Intellisol, energiespecialist in nieuwbouw aan de Maastrichtersteenweg en JM Construct, betonindustrie en metaalbewarking (Jagersborg). Het publiek kan hier stemmen.

Voor de uitgave 2017 maakten de bestuursleden van UNIZO Maaseik een longlist van verdienstelijke ondernemingen. Zij hielden rekening met uitstraling, communicatie, verwezenlijkingen, investeringen, externe informatie, spontane kandidaturen & voordrachten, enz. Vervolgens kozen ze bij stemming vijf kandidaten die uitgenodigd werden een deelnamedossier in te vullen. Deze shortlist kreeg de jury ter beoordeling voorgelegd. Op basis van de informatie in het dossier (geschiedenis, missie, waarden, visie, doelstellingen, strategie en digitale transformatie) kozen ze drie genomineerden die tijdens de kick-off werden voorgesteld. Die vond zoals altijd plaats bij de vorige winnaar, House of Artistry by Ludovic Beckers.

Sinds de bekendmaking heeft het publiek de gelegenheid om online te stemmen voor de Publieksprijs. In januari vereert de jury de genomineerden met een bezoekje, waarna de jury delibereert over wie met het Bronzen Eikenblad 2017 naar huis mag.

Op vrijdag 12 januari staat de proclamatie geprogrammeerd ter gelegenheid van het jaarlijkse ondernemersfeest – de Awards Celebration Night – in de Steengoed Arena.
Frank Hungenaert, directeur Harlindis & Relindis, voorzitter van OBM en freelance journalist, zit de tienkoppige jury voor en maakt rapport op. Sylvie Raedschelders, Segmentmanager Events & Awards van UNIZO Maaseik notuleer en er zijn negen stemgerechtigde juryleden: Ludovic Beckers, House of Artistry (Bronzen Eikenblad 2017); Niki Assenberg, Oud Oteren (Publieksprijs 2017); Sarah Goossens, Gopa Keukens (Bronzen Eikenblad 2013); Ellen Houben, KBC Maaseik (sponsor); Yves Locht, Voorziter INMaaseik; Peter Geurden, CEO Different Hotels Group; Kris Langers, Voorziter OJM; Kevin Drees, Schepen Lokale Economie Maaseik; Cat’rina Vandersteegen (Voorzitter UNIZO Maaseik).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *