Afsluiting Cornelius a Lapide-jaar in Bocholt

Op zondag 17 december 2017 sloot het organiserende comité het jubileumjaar Cornelius a Lapide af met een plechtige viering in de St.-Laurentiuskerk. De vierherenmis werd opgeluisterd door het prachtig gezang van de ‘Four Kings’.

Daarna gingen de genodigden in stoet en onder begeleiding van de Bocholter schutterij St.-Laurentius naar het Cornelius a Lapideplein achter het gemeentehuis voor de onthulling van het monument (nu nog op een voorlopige plaats) en men sloot af met een gezellige receptie in ‘de Steen’. Het was een prachtig voorbeeld van een mooie samenwerking tussen Davidsfonds, kerk en parochie, de geschied- en heemkundige Kring Bocholt en de gemeente.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *