Wensboomactie in Woonzorgcentrum Zorgvlied

In november, de seniorenmaand, met als thema ‘de keuze is aan u’, werd aan de bewoners van woonzorgcentrum Zorgvlied in Molenbeersel gevraagd een hartenwens uit te brengen. “Zo kwam de wensboom tot stand, een soort ‘droomfabriek’ waarbij we graag voor elke bewoner een wens/droom waarmaken”, aldus de organisatie.

In de mooie hal van het vernieuwde Zorgvlied hangen de wensen als appels in de wensboom. Het inwilligen van de wensen is ondertussen al enkele weken van start gegaan: Eugene en Willy genoten van koffie en bier bij een ‘goei’ sigaar in Heioord; Lies was blij met het bezoek van haar hondje ‘Milo’; Tony genoot van een verwenbad en Riet van de oude film ‘de smokkelaers’, een film waarin hijzelf de hoofdrol speelde. Een gezellige namiddag met koffie, vlaai en ‘schnapskes’ konden Leon en zijn familie bekoren. Tijdens een speciale muzikale namiddag zongen Trui en Dora mee met de door hun aangevraagde liedjes. Annie ging op stap met haar vriendin/buurvrouw van weleer om te smullen van een lekkere pannenkoek en vooral om gezellig bij te kletsen. Henri koos voor een kanarie voor hem en z’n medebewoners. Hij noemde hem ‘Rikske’ en deze nieuwe bewoner stemt met zijn gefluit vele mensen vrolijk.

En zo zijn er nog tal van wensen de revue gepasseerd, de wensboomactie loopt nog tot in het voorjaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *