Kookclub Reppel viert 10-jarig bestaan

De mannenkookclub van Reppel, een organisatie van Reppel 50+ , vierde afgelopen zaterdag haar 10-jarig bestaan.

De mannen verwenden hun echtgenotes/vriendinnen met hun kookkunsten die ze tijdens de afgelopen jaren met veel geduld geoefend hadden. Het was, zoals de voorbije jaren, culinair genieten. Lesgevers Renaat en Jos werden bedankt voor hun geduld want zij zorgden ervoor dat iedereen weer ‘geslaagd’ was al werden hier en daar toch enkele bemerkingen geformuleerd.

Namens de ‘sterrenkoks’ werd de verantwoordelijke Rik extra bedankt met een speciaal aandenken. Daar zorgde keramiste Bibi Kriek op gepaste wijze voor. Namens het gemeentebestuur ontving Reppel 50+ de traditionele cheque hun jubileum overhandigd door schepenen Mia Croonen en Jos Claessen. Nu alle cursisten en verantwoordelijken een nieuwe keukenschort ontvingen staat niets in de weg om ook de volgende jaren weer te kokkerellen.

Foto: Henri Bots

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *