Zware brand bij iTek in Kaulille

Zwaailicht politie brandweer ambulanceEr woedt momenteel een zware uitslaande brand in Kaulille. Dat meldt Politiezone Carma. Twintig huizen zijn ontruimd. Buurtbewoners moeten de ramen en deuren dichthouden. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn. 

De brand is uitgebroken in fietsenwinkel iTek aan de Steenweg op Kleine Brogel in Kaulille. Het gaat om een uitslaande brand, zo bevestigt de burgemeester. In de omgeving is een grote rookpluim te zien.

Buurtbewoners moeten de ramen en deuren gesloten houden en de ventilatiesystemen uitschakelen. Dat geldt zeker voor de wijk tussen Marsestraat/Kleine Marsestraat en Cdt. Leroystraat, zo zegt de politie.

De hulpdiensten zijn momenteel ter plaatse.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *