Opvallende kerstversierselen aan de grens in Kessenich

Als je de film National Lampoon’s Christmas Vacation uit 1989 gezien hebt, komt dit beeld meteen terug in de gedachte, bij het passeren van de grens tussen Kessenich en Neeritter. Een woning, net op de Belgische zijde, is van voor tot achteren flink uitgedost met kerstversiering.

Aan de grenspost is de woning een blikvanger voor vele automobilisten die hier dagelijks passeren. In de avonduren wordt door menig automobilist langzamer gereden bij het passeren van de grens. Niet omdat er controles zouden zijn in verband met vuurwerk of anderszins, maar vanwege de lichtgevende versierselen aan de woning.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *