Sven Segers uit Molenbeersel 24 uur in touw voor het goede doel

Op het YouTube-kanaal Sventastic, zal donderdag 4 januari 24 uur actie worden gevoerd voor het Buba&Batma project, een kindertehuis in India. Initiator van de actie is Sven Segers uit Molenbeersel.

“Ik wil komend jaar meerdere goede doelen gaan steunen door middel van live uitzendingen op YouTube”, zo vertelt de initiator enthousiast. De eerste actie is komende donderdag vanaf 12.00 uur gepland. “We zullen met ene klein team gedurende 24 uur live aanwezig zijn op YouTube met als insteek donaties te krijgen voor het Buba&Batma project”, vervolgt hij.

Buba&Batma is een kindertehuis in India. “In een van de armere buurten in India is het niet vanzelfsprekend dat er veel geld is. Heel veel kinderen kunnen niet naar school en krijgen geen enkele vorm van educatie. Daar is het Buba&Batma project voor. Via donaties kunnen de werknemers van Buba&Batma kinderen een goede zorg bieden, op weg helpen in het leven, en geld geven voor uiteindelijk toch te kunnen leven en op school te kunnen zitten”, aldus Sven Segers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *