Veel aandacht voor kerstversiering bij Atelier 84 (video en foto’s)

Het is bijna Kerstmis. In de maand december wordt er altijd veel versierd, ook bij de diverse horecagelegenheden. We pikken er ééntje uit, Atelier 84, gelegen aan de Bosstraat in Maaseik. Hier is men dagenlang bezig geweest met het aankleden en versieren van de zaak.

“We zijn ruim een week, na onze uren, bezig geweest met het versieren en aankleden”, zo vertelt kok David Deiana van Atelier 84. “Omdat we ieder jaar voor een nieuwe decoratie kiezen, zodat bezoekers telkens iets nieuws zien, kruipt er stiekem toch veel tijd in”, zo vervolgt de kok.

Er wordt door velen positief gereageerd op de versieringen. “Mensen geven complimenten, en dat is waar we het voor doen”, zo besluit David Deiana.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *