Achilles Bocholt gaat als leider de winter in

Het laatste BNL-duel van 2017 heeft Achilles Bocholt winnend afgesloten, op bezoek bij Quintus. Dat ging echter niet zo gemakkelijk als het heenduel of als de score doet geloven.

De thuisploeg opende de score, Bocholt – zonder Kooijman op het veld – maakte gelijk en nam vervolgens een doelpuntje voorsprong via Roel Valkenborgh. De Bakker maakte gelijk en zo ging het een kwartier door: Bocholt nam voornamelijk via Roel Valkenborgh en Serge Spooren voorsprong en woelwater de Bakker zorgde nogal vaak voor de gelijkmaker: 7-7. Een tegenaanval van de thuisploeg werd onschadelijk gemaakt door Clem Leroy die zo voorkwam dat Quintus de leiding overnam.

Bocholt duwde nu even door en het lukte Serge Spooren een extra doelpuntje te nemen: 9-11. Wederom de Bakker deed nog aansluiten maar Bartosz Kedziora duwde door: 10-14 na een stop van Clem Leroy op een lokale strafworp. Maar op dit moment werd het duidelijk dat Quintus de laatste weken met verhoogd zelfvertrouwen speelde, en eerlijk: Bocholt stond ook niet heel scherp te verdedigen en liet na kansen af te maken.

Vlak voor rust kreeg de Vette zo de aansluiting opnieuw op het scorebord: 15-16.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *