Eigenaar iTek twijfelt aan theorie ontplofte accu

Eigenaar Jos van Cranenbroek van iTek twijfelt aan de theorie van een ontplofte accu van een elektrische fiets als oorzaak van de brand, afgelopen zondag. “Het vuur is ontstaan in een hoek waar fietsen werden opgebouwd. In de buurt was zelfs geen acculader aanwezig”, zo reageert hij.

Van Cranenbroek, die in 1999 in Kaulille startte met zijn bedrijf, geeft in HbvL aan dat de winkel vandaag regulier open zal zijn. “Ons magazijn is getroffen maar de winkel is niet getroffen”, aldus de eigenaar die verder vertelt dat met de klanten die materiaal besteld hadden dat in het afgebrande magazijn aanwezig was, naar een oplossing zal worden gezocht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Eigenaar iTek twijfelt aan theorie ontplofte accu”

  1. Geachte,dat is de rede dat mijn batterij ziek is ,ik heb dit gebracht in december 2919 en niets meer een aantwoord gekregen van jullie deze batterij was een voor een Yamaha voor winora Yucatan 8 ikzou graag een aantwoord kregen het zijn geen manieren sorry

  2. Excuseren voor mijn de routes in mij email ik ben Franstalig mijn batterij is zoek en het was in2019 maar ik vond dat te lang was voor een batterij kontrole nu ben ik met een fietszonder batt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.