Fanfare Opoeteren opent drieledig jubileumjaar met nieuwjaarsconcert

Op zaterdag 6 januari openen de muzikanten van de Koninklijke Fanfare Sint-Dionysius Opoeteren hun nieuw werkjaar met een nieuwjaarsconcert in Ontmoetingshuis De Riet.

De fanfare van Opoeteren werd opgericht in 1903 en viert in 2018 haar 115-jarig bestaan. Ze willen hun jubileumjaar inzetten met een nieuwjaarsconcert. De dirigenten Davy Martens en Michel Vanderhoven hebben de voorbije maanden weer een mooi programma samengesteld voor de percussiegroep en het fanfareorkest. Al wie het nieuwe jaar met feestelijke muziek wil inzetten, wordt op 6 januari om 19.30 uur uitgenodigd in Ontmoetingshuis De Riet. De inkom is gratis.

2018 wordt om meerdere redenen een bijzonder jaar. Het 115-jarig bestaan krijgt een vervolg op 2 en 3 juni a.s., waar tijdens de lenteconcerten enkele gastverenigingen zullen komen optreden. Maar ook het jeugdmuziekkamp dat voor het eerst werd georganiseerd in 1989, viert in 2018 zijn 30ste editie. De leiding heeft voor alle jonge muzikanten van de fanfare al een mooie kampplaats gereserveerd in Kleine Brogel van 27 tot 31 oktober om er weer een onvergetelijk muziekkamp van te maken.

En tenslotte is de fanfarequiz op 5 oktober aan zijn tiende editie toe. Jaarlijks zakken heel wat quiz-fanaten af naar Opoeteren voor een spannende en leerrijke avondje. Samen met de Oeterfeesten tijdens het eerste weekend van augustus, maken ze dat deze jeugdige muziekvereniging het hele jaar door actief is, gelukkig gesteund door heel wat sympathisanten en sponsors.

Foto: Erik Driessen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *