Kerstconcerten Heppeneert compleet uitverkocht (video)

Op donderdag 22 en vrijdag 23 december werd er in de kerk van Heppeneert een Kerstconcert gehouden. Aïssa en Salim Seghers vermaakten de aanwezigen met mooie en herkenbare liederen in een mooie sfeer.

Het idee voor het kerstconcert was een lokaal initiatief. “We hebben deze reeks van drie concerten georganiseerd voor de werking van Dienstencentrum Ter Engelen”, zo vertelt organisator Jos Eerdekens.

Voor Salim Seghers is Heppeneert een speciale plek. “Mijn moeder kwam hier vroeger heel vaak. Vandaar dat ik niet lang na hoefde te denken toen mij gevraagd werd om hier op te treden”, zo vertelt hij. “Ik heb genoten. Het is een magnifieke ervaring”, aldus zangeres Aïssa. Voor deze Genkse zangeres openen vele deuren. “Ze wordt goed begeleid en gaat er zeker komen”, aldus Salim Seghers.

Tijdens het kerstconcert werden vele bekende kerstliederen gezongen, waren er duetten en mooie solo’s. “Volgend jaar zullen we zo’n zelfde concert gaan organiseren, want dit is een mooi iets”, zo besluit Jos Eerdekens.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.