Nieuw benefietfestival in Weert

Markt Weert McDonalds BazaarLekker food, prima drankjes, een dansje en optredens van bekende artiesten. Dat is de basis voor de 1e editie van het Weerter Food & Music Festival op zondag 10 december in de Poort van Limburg in Weert. Het evenement duurt van 13.00 tot 22.00 uur en de entree is gratis.

Het Food & Music Festival is een benefiet evenement waaraan door de deelnemers belangeloos wordt samengewerkt om geld in te zamelen voor een goed doel. De opbrengst van de eerste editie van dit nieuwe festival is bestemd voor het eiland Sint Maarten dat op 6 september werd getroffen door de orkaan Irma, de zwaarste orkaan die ooit het Caribisch gebied getroffen heeft. De ravage op het eiland na de orkaan is nog steeds enorm en hulp ook nog steeds hard nodig.

Tal van artiesten en bedrijven zetten zich belangeloos in voor het evenement. Zo zal DJ Jos Horsmans de gehele dag zorgen voor een muzikale omlijsting. Bekende Weerter artiesten als Mark & Wilhelmien, Patrick Hendrikx, Paris Rainbow & Friends en volkszangers Marcello, Math van Veldhoven en Franky Boy treden op. Achter de bars staan Weerter kasteleins als Guido Hermans, Karin Wulms, Jack & Mariëlle Cardinaal en Raymond & Nancy Houben. Zij zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbreekt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.