Pop-up store voor goed cijfer èn goed doel (video)

Nog tot en met zondag 17 december 2017 zijn leerlingen van 7 Kantoor van Campus Mosa.RT actief in een pop-up winkel, Aviva, aan de Bosstraat in Maaseik. Hier worden producten aangeboden die men van een partnerbedrijf ter beschikking heeft gekregen. De opbrengst van dit alles gaat naar de actie De Warmste Week. De leerlingen zijn in hun nopjes.

“Vanuit een stageproject ben ik in contact gekomen met Baeten Vinopolis in Maaseik die graag wilden meewerken aan dit project”, zo vertelt Femke Balendonck, leerling van de scholengemeenschap. “Het is voor de leerlingen een mooie kan som de theorie en praktijk gezamenlijk in te brengen, vandaar dat we dit initiatief van harte ondersteunen”, aldus leerkracht Katrien Deckers

Nog tot en met komende zondag is de winkel aan de Bosstraat 17 in Maaseik geopend.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *