Schutterij Sint Martinus Kinrooi zoekt trommelaars (video)

Schutterij Sint Martinus uit Kinrooi is op zoek naar nieuwe leden voor haar trommelkorps. “Het is eigenlijk een probleem dat bij vele verenigingen speelt, het ledenaantal op peil houden”, zo vertelt voorzitter Peter Ressen van de schutterij.

“Er kruipt toch wel wat tijd in het trommelkorps. Elke week wordt gerepeteerd en daarnaast is thuis oefenen ook een pré”, aldus Gilbert Bakkers, de instructeur die belast is met het trommelkorps van de schutterij uit Kinrooi.

Naast het trommelkorps wordt er van de overige leden ook veel gevraagd. “We gaan binnenkort weer van start met de begeleiding van de leerlingen van Basisschool 3K uit Kinrooi, om ze klaar te stomen voor het Kinjer-OLS”, aldus Ressen die hoopt dat dit ook revenuen oplevert, in de zin van nieuwe leden voor de schutterij. “We bestaan al heel lang en hopen nog lange tijd door te mogen èn kunnen gaan”, zo reageert hij.

Geïnteresseerden kunnen altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. “Elke woensdagavond wordt er van 18.30 tot 19.30 uur gerepeteerd in het schutterslokaal aan de Belestraat in Kinrooi. Als mensen interesse hebben en deel willen nemen maken we een begeleidingsschema dat toegespitst is op de persoon, zodat we exact kunnen bekijken wat er aan begeleiding nodig is in de hoop dat mensen betrokken blijven bij de schutterij”, zo besluit Gilbert Bakkers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *