Voorbereidingen Kerstwandeling Molenbeersel (video)

Komende zaterdag wordt er een Kerstwandeling gehouden in Molenbeersel. Met een rondgang vanaf het centrum van Molenbeersel wordt een route door het dorp afgelegd. Maandag 18 december kwamen de figuranten bij elkaar om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Het idee voor deze toch gaat al ver terug. “Ik heb dit idee al vele jaren”, zo reageert Christianne Flipkens, een van de organisatoren. “Het is mooi om te zien dat vele mensen belangeloos meedoen en zich als figurant hebben aangemeld. We zijn met ongeveer 70 personen”, aldus Flipkens.

“We hebben veel hulp gehad van derden, anders was het nooit gelukt”, vult mede-organisator Ludo Vanreyten aan.

Komende zaterdag vertrekt de kerstwandeling vanaf 18.00 uur aan De Stegel in Molenbeersel, waarna men middels een wandeling bij Carpe Diem aan de grens uit zal komen waar nog een sfeervol programma zal worden ingezet. Belangstellenden kunnen langs de kant kijken of, nog beter, mee wandelen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.