Warme belangstelling voor Levende Kerststal in Molenbeersel

De Levende Kerststal, die Eerste Kerstdag enkele uren aan de grens in Molenbeersel werd opengesteld, heeft vele belangstellenden getrokken.

Enkele figuranten, die zaterdag meeliepen in de Kersttocht in Molenbeersel, waren in mooie entourage aanwezig en beeldden voor de vele bezoekers het kerstverhaal in de kribbe uit. “We zijn erg tevreden over de mensen die gekomen zijn en hebben ook warme complimenten mogen ontvangen”, zo reageert organisator Christianne Flipkens.

Terugkomend op de Kersttocht van afgelopen zaterdag, is men ook daar bijzonder tevreden over. “We zijn bijzonder tevreden over deze activiteit”, aldus Christianne Flipkens. “Het was in alle facetten een succes. Het weer zat mee, alle figuranten deden hun uiterste best, de sfeer zat er in, dus wat wil je nog meer”, zo vervolgt Flipkens enthousiast.

Niet enkel de vele figuranten deden hun uiterste best, ook langs de kant en op het eindpunt van de trip kon men op veel belangstelling rekenen. “De vele honderden toeschouwers staken ons een hart onder de riem, en het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen langs de route nog extra versieringen en verlichting hadden aangebracht. Het gezellig samenzijn aan het eindpunt van de optocht was buiten alle proporties en heeft ons totaal overdonderd. Als mensen die hun hart op de juiste plaats hebben, zich samen sterk maken en zich willen inzetten voor een goed doel, dan kan je veel bereiken”, zo besluit Christianne Flipkens.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.