Politie heeft vier verdachten van mishandeling opgepakt

Politie Echt-SusterenDe politie heeft nu in totaal vier verdachten opgepakt voor het ernstig mishandelen van een voorbijganger op de Kerkveldsweg Oost in Echt. Die zag maandagochtend hoe een groepje jongeren tegen een rolluik van een woning en vervolgens tegen een auto schopten en sprak hen daar op aan.

Vervolgens werd de man bedreigd, geschopt en geslagen. Hij probeerde zich te verweren, maar kwam hierbij ten val. De verwondingen van het slachtoffer bleken zo ernstig dat de man moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Twee verdachten werden maandagochtend op heterdaad opgepakt. In de middag volgden met toestemming van de officier van justitie de aanhoudingen van de andere 2 verdachten. Het onderzoek is in volle gang.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *