Een Sventastice 24-uurs vlog-marathon (video)

Een hele woonkamer werd verbouwd, voor 24 uur live vloggen. Sven Segers uit Molenbeersel heeft zojuist zijn live-marathon vlog van 24 uur afgerond. De insteek was vloggen voor het goede doel, te weten het Buba&Batma project, een kindertehuis in India.

Voor de jonge Sven was het opzetten van een eigen YouTube kanaal een bijzondere manier om met stress om te gaan. “Omdat ik gepest werd heb ik met hulp van anderen gezocht naar een manier om voor mezelf iets te kunnen doen, en al snel ontdekte ik het vloggen”, zo vertelt Sven Segers.

Voor de marathon van 4 uur werd een complete woonkamer omgebouwd tot game-studio, want gedurende 24 uur werden spellen online gespeeld die men via sociale media kon volgen en waarop men kon reageren.

Het goede doel waarvoor men de actie heeft gehouden, het Buba&Batma project is een project dat vanuit Bree wordt aangestuurd, waarbij de insteek is om kansarme kinderen uit Zuidoost Azië onderwijs te geven.

“We zullen gedurende het hele jaar voor deze organisatie acties gaanhouden, deze 24-uurs marathon was de eerste”, zo besluit de jonge vlogger uit Molenbeersel.


 
 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *