Oud-student Mosa-RT ontvangt 'Best Student Award’

Robin Geelen, oud leerling van Scholengemeenschap Mosa-RT, wat voorheen Harlindis en Relindis was, heeft de eretitel ‘Best Student Award’ aan de KULeuven in ontvangst mogen nemen.

De oud-leerling van de Maaseiker scholengemeenschap zit in het eerste jaar Ingenieurswetenschappen. Hij ontving de award tijdens het Sint-Barbarafeest van de KU Leuven. De award wordt toegekend aan de best scorende studenten uit de eerste bachelor ingenieurswetenschappen en ingenieurswetenschappen: architectuur. Deze studenten nomineren op hun beurt de leerkracht die hen het meest inspireerde tijdens hun middelbare schooltijd voor een ‘Inspiring Teacher Award’.

Een woordvoerder van Scholengemeenschap Mosa-RT geeft aan dat de studieresultaten van Robin Geelen op de school in Maaseik eerder ook al goed waren. Ook deed hij op zijn jaarlijkse finaleplaats bij de Wiskunde-olympiade vermoeden dat hij een uitzonderlijk talent was.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *