Toerisme Kinrooi op Senioren Expo Veldhoven

De zestiende editie van de Senioren Expo in Conferentiecentrum ‘Koningshof’ in Veldhoven komt er weer aan. Van 16 tot en met 21 januari zal deze complete Huishoudbeurs voor 50-plussers plaatsvinden met ruim 100 stands.

Een van de stands zal worden bemand door Toerisme Kinrooi, waarbij de regio gepresenteerd zal worden. Er zullen naast de diverse stands ook optredens van seniorenorkesten, koren en artiesten plaatsvinden.

De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *