Campus van Eyck wint GoCart race (video en foto’s)

In de Maaseiker onderwijswereld staat het bekend als ‘de strijd der titanen’. De GoCart race tussen Campus Mosa-RT en Campus van Eyck werd woensdagmiddag 10 januari verreden. De organisator, Sportdienst Maaseik, zorgde voor een correcte tijdsregistratie en de leerkrachten van beide scholen waren aan elkaar gewaagd.

De Maaseiker Scholen Sportchallange bestaat uit twee delen, de Stratenloop en de GoCart race. Te winnen is een bedrag van 350 euro voor de Eindejaarsfuif. Deze sportchallange bestaat al een hele tijd.

Na diverse rondjes karten op het binnenplein van de school, kwam het Gemeenschapsonderwijs Campus van Eyck als winnaar uit de bus.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *