Breese ijspiste ook deze winter weer een succes

Naar jaarlijkse gewoonte toverde het Stadsbestuur het Vrijthof in Bree vanaf half december tot begin januari om in een gezellige overdekte ijspiste. Schaatsen kon aan democratische prijzen en de schaatslessen waren snel uitverkocht. Aan lekkere opwarmertjes geen gebrek, want de horecazaken rondom soigneerden de schaatsers en hun aanhang met veel plezier. De organisatie klopt af op 6100 grote en kleine schaatsers die gedurende 4 weken de schaatsen aanbonden op het Vrijthof.

Bezoekers konden meermaals genieten van een themafeestje, zoals een kunstige openingsact, een leuke Frozen namiddag voor de allerkleinsten, een drukbezochte Neon Glow party en een gezellige nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners.

Tijdens de warmste week actie op zaterdag 23 december stond de ijspiste helemaal in het teken van het goede doel. Met allerlei randanimatie, zoals een gezellige kerstmarkt in de kapel van het stadhuis, kindergrime, live muziek, lekkere eetstanden, een wobbelende santa, een carrousel en natuurlijk ook de schaatsbaan zelf, lokten we heel wat volk naar Bree centrum. Er werd die dag € 2.000,– ingezameld voor St.-Vincentiusvereniging De Kleine Drempel uit Bree.

Het stadsbestuur geeft aan dat het mooie resultaat dankzij de vele vrijwilligers gerealiseerd is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *