Geslaagde Nieuwjaarslunch CD&V Kinrooi

De nieuwjaarslunch van CD&V-Kinrooi was bijzonder geslaagd, zo laat de organisatie weten.

Maar liefst 138 sympathisanten schreven in voor deze lunch, die zondag 14 januari in Oppenhof te Kessenich plaatsvond. De lunch was bereid door een eigen kookploeg, die onder leiding stond van Jeannine Veugelaers, voorzitster van Vrouw & Maatschappij Kinrooi.

Voorzitter Jan Vandeberg van CD&V Kinrooi zette deze dames extra in de bloemetjes en burgemeester Jo Brouns van de Gemeente Kinrooi blikte even terug op de verwezenlijkingen van de afgelopen jaren, maar richtte ook vooral zijn blik op de toekomst van Kinrooi onder de nationale CD&V-slogan: ‘Stap mee op de weg vooruit!’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *