84 leerlingen Sint-Augustinusinstituut nemen deel aan de Vlaamse Wiskunde Olympiade

Augustinusinstituut jeugdmuziekschool

Op woensdagnamiddag 17 januari namen 37 leerlingen van de tweede graad en 47 leerlingen van de derde graad van het Sint-Augustinusinstituut Bree deel aan de eerste ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade (VWO).

Deze olympiade is een jaarlijkse wiskundewedstrijd met dertig leuke en originele meerkeuzevragen die de leerlingen binnen een tijdsspanne van drie uur moeten oplossen. Er werd hard en lang gewerkt, diep nagedacht en geredeneerd. In februari wordt bekend gemaakt wie boven de cesuur scoorde en dus naar de tweede ronde mag. De leerlingen wachten alvast vol spanning af.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *