FC Maasland NO trakteert supporters komend weekeinde

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

Voetbalclub FC Maasland NO zal komend weekeinde supporters die naar wedstrijden komen kijken, trakteren. “Ter gelegenheid van het nieuwe jaar worden aanstaande zaterdag en zondag tijdens de wedstrijden van onze eerste elftallen alle supporters getrakteerd op een gratis nieuwjaarsborrel”, zo vertelt voorzitter Jan Vandeberg van de voetbalclub uit Kinrooi.

Het eerste elftal van FC Maasland NO is aan een sterk seizoen bezig. De competitie is halfweg en ze staan nog steeds op het podium met een derde plaats. Aanstaande zondag komen de Maasmechelaars van Umitspor op bezoek in het Hoverstadion. Met de wedstrijd tegen leider Stokkem in het vooruitzicht (volgende week zondag 28 januari) mogen de jongens uit de gemeente Kinrooi geen steek laten vallen. Winst tegen Umitspor is dan ook wenselijk.
Trainer Davy Schets kan helaas nog steeds niet rekenen op Frank Kessen, vorig seizoen topschutter met 27 doelpunten. De vervangers doen hun uiterste best met een opvallende rol voor Yassin Chadli, die vorige week de mannen van Louwel alle hoeken van het speelveld liet zien.

Morgen, zaterdag 20 januari, om 19.30 uur speelt het eerste elftal B thuis tegen co-leider Bokrijk Sport. De jongens van trainer Pepels zijn erop gebrand om een sterke prestatie neer te zetten, ondanks de afwezigheid van meerdere spelers omwille van examens.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *