Molenbeerselse Jolien Driessens haalt eerste plaats

De in Molenbeersel woonachtige Jolien Driessens heeft zaterdag 20 januari met haar paard de eerste prijs klasse z1 behaald tijdens een wedstrijd in Nederland.

Driessens geeft aan bijzonder trots te zijn. “De eerste wedstrijd dit jaar en meteen de eerste prijs. Ik start nu in de klasse z1. In de winter doe ik vaker mee aan wedstrijden, samen met mijn trainster Diana Smolders”, aldus Jolien.

Met haar paard Jalor gaat ze weer flink trainen. “De laatste maanden heb ik het erg druk met mijn school gehad, nu kan ik weer meer energie en tijd steken in het dressuur. Ik ga de komende tijd weer hard trainen want ik wil in de zomer nog wel enkele podiumplaatsen behalen, met als kers op de taart weer een Kampioenstitel”, zo besluit Jolien Driessens.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *