‘Rikske’ fluit een vrolijke noot in Woonzorgcentrum Zorgvlied

In de inkomhal van Woonzorgcentrum Zorgvlied in Molenbeersel staat een grote wensboom. Sommige wensen zijn al, zoals in een droomfabriek, vervuld, anderen die er aan hangen, wachten nog geduldig. Eén van de wensen, is dagelijks in het huis te horen, ‘Rikske’.

In de mooie hal van het vernieuwde Zorgvlied hangen de wensen als appels in de wensboom. Het inwilligen van de wensen is ondertussen al enkele weken van start gegaan: Eugene en Willy genoten van koffie en bier bij een ‘goei’ sigaar in Heioord; Lies was blij met het bezoek van haar hondje ‘Milo’; Tony genoot van een verwenbad en Riet van de oude film ‘de smokkelaers’, een film waarin hijzelf de hoofdrol speelde.

Een van de wensen die er ook tussen hing, was een kanarievogel op de afdeling. Deze wens, van Henri, zodat er voor een vrolijk fluitende noot gezorgd kan worden, is inmiddels in vervulling gegaan. ‘Rikske’ de kanarie staat achter in de gang op de gelijkvloers, maar vooraan bij de receptie is hij al te horen.

Er hangen nog voldoende wensen in de boom. Deze wensboomactie zal nog tot in het voorjaar lopen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *