Stadsbestuur Maaseik wil 145.381 euro reserveren voor heraanleg kasseien Bosstraat

Uit de stukken voor de komende gemeenteraad van de Stad Maaseik blijkt dat het stadsbestuur 145.381 euro wil uittrekken om het middenvak van de Bosstraat te herstellen. “Dezelfde kasseien zullen gebruikt worden, maar die kasseien zullen afgevlakt worden om zo stabieler te kunnen lopen”, is de reactie van burgemeester Jan Creemers.

Er was commotie ontstaan in Maaseik omdat inwoners en winkelend publiek massaal aangaven dat het lopen op de Bosstraat voor ongemak zorgde, met namen voor rolstoelgebruikers, fietsers, kinderwagens en zo meer.

De voorbije maanden is met een try-out gestart om te bekijken welke variant de meest geschikte zou zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *