Bouw Jeugdzorgcentrum Bree ondanks slecht weer op schema

De bouw van Jeugdzorgcentrum Kajo in Bree loopt voorspoedig. “Ondanks de sombere decembermaand en de ‘zonarme’ maand januari met heel veel regen en wind zien we vooruitgang”, aldus directeur Jan Vandeberg.

De vloerplaten liggen op het gelijkvloers en het gebouw krijgt stilaan vorm. “De volgende dagen starten de mannen met het metselen van de gevelsteen”, aldus Vandeberg.

Ons Dak is op 1 september 2017 gestart met de bouwwerkzaamheden van een nieuwbouw voor Jeugdzorgcentrum vzw in Bree. “Onze organisatie die actief is in Kinrooi, Maaseik en Bree, biedt meer dan een tehuis. We begeleiden jongeren en ouders zodat jongeren die door een rechter geplaatst zijn op een zo kort mogelijke tijd weer naar huis kunnen gaan”, zo vertelt directeur Jan Vandeberg.

De nieuwbouw zal in het najaar van 2018 worden opgeleverd. “Onze leefgroep ‘Kajo’ zal dan een veste stek krijgen”, aldus Vandeberg.

In Bree is Jeugdzorg vzw momenteel gevestigd aan de Peerderbaan. Daarnaast heeft men een locatie aan Hagerhoven in Kinrooi en Relindis en Het Veer in Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *