Grensland Actueel altijd op de Facebook tijdlijn

Facebook past de methodes aan waarop zij bepalen wat jij ziet op je eigen tijdlijn. We weten uit reacties van onze volgers dat ze het op prijs stellen dat het laatste nieuws van Grensland Actueel ook op hun eigen tijdlijn te zien is. Handig en actueel!

Omdat Facebook hun selectie methode gaat aanpassen kan het zijn dat Grensland Actueel niet meer op je tijdlijn voorkomt. Hiermee mis je niet alleen het enige lokale nieuws uit de regio, maar mis je ook de vele video’s in de regio.

In twee stappen zorg je ervoor dat Grensland Actueel op je tijdlijn te zien blijft:

1. Ga naar de Grensland Actueel (like de pagina mocht je dat nog niet gedaan hebben) en klik op ‘Volgend’

2. Kies in het menu voor ‘Als eerste weergeven’ en klaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.