Nog meer meldingen van stormschade

Op Grensland Actueel was vanochtend een opsomming van diverse meldingen van stormschade in de regio te zien. Het lijstje wordt nog verder aangevuld.

Op de Breeërweg in Neeroeteren is om 5.00 uur een boom omgewaaid op de rijbaan komende van Opitter. Het was pikdonker op de weg, met als gevolg dat een 27-jarige automobilist uit Bree de boom raakte met kleine schade tot gevolg. De boom werd door een politieploeg van Politiezone Maasland en de bestuurder van het voertuig van de rijbaan getild. De brandweer is later gekomen om alles op te ruimen.

Ook op de Koningin Fabiolalaan in Maaseik was het raak. Hier lag een omver gewaaide boom over de rijbaan ter hoogte van de ingang van de oude Spoedafdeling. De brandweer heeft dit opgeruimd.

Op de Vlessersweg in Dilsen werd omstreeks 06.20 uur gemeld dat er een boom over de weg lag. Een boer heeft dit met zijn tractor opgeruimd, zodat de rijbaan weer toegankelijk was.

Omstreeks 7.20 uur raakte een 21-jarige bestuurder in de Eikenstraat van Meeuwen licht gekwetst toen een boom op zijn auto belandde.

Op de Beelenstraat en de Nagelstraat in Kinrooi was het vanochtend ook raak. Hier reden auto’s tegen omgevallen bomen aan. Ook moest er een automobilist uitwijken voor een omgevallen boom waardoor de wagen in een naastgelegen weiland belandde.

Er was ook stormschade bij de Kapelweg in Maaseik. Omstreeks 8.30 uur reed een 39-jarige bestuurder richting de Diestersteenweg. Enkele meters voor het kasteeltje in Wurfeld viel er een grote boom over de rijbaan. De bestuurster kon een aanrijding niet meer vermijden en reed over de boom. De auto werd zwaar beschadigd aan de onderkant, er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. De brandweer kwam ter plaatse en de auto werd getakeld.

Op de Scheffersweg in Neeroeteren is vanochtend omstreeks 9.30 uur een boom over de rijbaan gevallen. Ook hier moest de brandweer eraan te pas komen om alle sop te ruimen.

Aan de andere kant van de grens, in Echt, was een antennemast die op het dak van een flatgebouw stond, losgeraakt. De brandweer van Roermond moest eraan te pas komen om de antenne weer rechtop te zetten. Het betrof een uitzendantenne van de lokale omroep uit Echt-Susteren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.