Postleu Ophoven zoekt versterking (video en foto’s)

Cafévoetbalploeg Postleu Ophoven heeft al een rijke historie. Dit jaar zal de club haar 50-jarige jubileum vieren, maar er is niet ècht een feeststemming. Reden is het feit dat de ploeg dringend op zoek is naar nieuwe spelers.

“We kunnen van allerlei spelers gebruiken, met maar ook zonder ervaring”, zo vertelt Pieter Geerkens van de cafévoetbalploeg.

Elke zaterdag wordt er een wedstrijd gespeeld. “Mits we uiteraard spelers genoeg hebben, want af en toe is dat niet het geval en dan moeten we helaas afzeggen”, aldus Geerkens.

De ploeg heeft een eigen clublokaal met veld. “We spelen om de week op ons eigen terrein, maar voor ons is het plezier het allerbelangrijkste èn vinden we de derde helft nog de allermooiste”, vervolgt Pieter Geerkens die eerlijkheidshalve toegeeft dat er niet altijd gewonnen wordt. “Integendeel, we verliezen vaak, maar zo nu en dan winnen we. Het maakt niet uit, want voor ons is het plezier het allerbelangrijkste”, zo besluit hij vrolijk.

Aanmelden kan via telefoon: 0472-39.73.29.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.