Steun van Rogstaekers Aod Preense voor CD-actie Prins Phil I

De actie van Rogstaekers Stadspreens Phil I ten bate van de CliniClowns wordt in Weert enthousiast ontvangen en krijgt veel steun. Prins Phil I krijgt erg veel positieve reacties op zijn spontane actie en ook de eerste toezeggingen en bestellingen stromen al bij de prins en bij Moerepetazie binnen. Zo besloten de Rogstaekers Aod Preense om 50 single-CD’s van ’t Vastelaovundjlidje, voor iedere oudprins één, te bestellen voor een bedrag van € 555,55.

De Weerter Stadsprins Phil I besloot eerder vorige week om va ’t Vastelaovundjlidje, het liedje dat hij tijdens zijn uitroeping in het Munttheater zong, een single-CD uit te brengen. De opnames voor de single zijn afgelopen week bij Studio Difference in Weert gemaakt.

Het initiatief van Prins Phil I wordt gesteund door VV De Rogstaekers, Studio Difference, Moerepetazie, de zanggroep waarvan de prins lid is en BCM Music Systems.

Van het liedje worden deze week 5.000 CD’s geperst. Iedereen kan deze single-cd kopen en betaalt daarvoor dan het bedrag dat men voor het liedje wil geven. “Iedereen is echt helemaal vrij om te geven wat het haar of hem waard is”, benadrukt prins Phil. De opbrengst van de actie gaat in z’n geheel naar de CliniClowns waarvoor de Weerter stadsprins een warm hart heeft.

De CD komt waarschijnlijk eind deze week beschikbaar en dan wordt ook bekend hoe, waar en wanneer mensen de single kunnen kopen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.