Stormloop tijdens audities 'The Sound of Music'

Meer dan 180 mensen deden auditie voor een rol in de familiemusical ‘The Sound of Music’. De jury stond voor enkele moeilijke keuzes, maar kon uiteindelijk toch een droomcast van een 65-tal personen samenstellen. Deze bestaat vooral uit lokaal talent uit de regio Bree.

Na het succes van de musical ‘Oliver!’ eerder dit jaar, lag het in de lijn der verwachtingen dat er zich veel mensen zouden inschrijven voor de audities van ‘The Sound Of Music’. Deze musicalklassieker is immers heel erg geliefd en er zitten leuke rollen in voor jong en oud.

Dat bewijzen de 225 inschrijvingen die de producent mocht ontvangen. Uiteindelijk kwamen er op 13 en 14 januari meer dan 180 mensen opdagen en dat alleen al is een hele onderneming om in amper twee dagen auditie te laten doen. Het niveau lag onmiddellijk heel erg hoog, wat de keuze er uiteraard niet gemakkelijker op maakt.

Na een call-back op 21 januari kwam de tevreden jury tot een ‘droomcast’. Soms vallen alle puzzelstukjes vanzelf in elkaar en het productiehuis Samaritan Musical Productions staat dan ook garant voor een fantastische reeks voorstellingen.

‘The Sound Of Music’ zal te zien zijn in het voorjaar van 2019.

Foto’s: Serge Dessers

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.