VTO Opglabbeek kan zich niet herstellen na mokerslag van Kevoc Kessenich

Voor Kevoc Kessenich B is 2018 begonnen met een dubbele 3/0, Wara Genk B en Vto Opglabbeek waren de slachtoffers. Bij Kessenich moest Luk Haex het doen zonder Yoni Dirkx, Griet Segers en Noor Vermeulen. Doordat Riemst haar wedstrijd won, komen zij op een gedeelde derde plaats samen met Vto Opglabbeek.

Een ace van Hanne Verbeek opende de wedstrijd 2/0. De thuisploeg sloeg een eerste kloof 5/2, die werd omgebogen in een 7/11 na een opslagreeks van Evelien Wampers (Opglabbeek). Maar Kevoc liet niet begaan en kwam terug op gelijke hoogte 12/12. Vto nam terug de teugels in handen 12/16. Een vechtend Kevoc boog deze achterstand om in een 19/17 voorsprong. Na 22/20 kwam Vto nog op gelijke hoogte 22/22, de thuisploeg scoorde de laatste 3 punten 25/22.

Vto begon set 2 met Kyara Geelen aan de opslag, waar de Kevoc receptie geen antwoord op had 0/6. Een voorsprong die de Vto meiden konden verhogen 7/17. Vto leek op weg naar setwinst 11/19, maar de Kevoc meiden bleven voor iedere bal gaan. De voorsprong van Vto verdween dan ook als sneeuw door de zon 16/19 en 19/19.

Vto scoorde nog 19/20, waarna de thuisploeg de laatste puntjes scoorde.

Al vlug was er al een kloof voor Kevoc 5/1in set3, na een ace van Laura Steyvers.

Vto kwam vaak terug in de wedstrijd 11/10 en 19/17, de kloof volledig dichten lukte Vto niet meer. Zo stevende de Kevoc meiden ook in de 3e set naar setwinst 25/18.

Foto: Edgard Bronckaers

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.