Warme kerstwensen in Kinrooi

Woensdag 20 december 2017 om 12.00 uur vierden 110 Kinrooise samanaleden hun jaarlijks kerstfeest in de refter van de basisschool Nelisveld.

Het werd een zeer geslaagde namiddag die begon met een ingetogen bezinningsmoment opgeluisterd door de tienjarige Antoinette Korten. Zij bracht a capella met haar prachtige stem enkele stemmige kerstliederen ten gehore. Alle teksten, opgefleurd met mooie beelden werden geprojecteerd op groot scherm wat maakte dat het gebeuren gemakkelijk was te volgen.

Daarna genoten de aanwezigen van een uitgebreide warme maaltijd. Tussendoor zorgden enkele creatieve vrijwilligers voor twee hilarische sketches die bij iedereen in de smaak vielen. Toch bleef er nog voldoende tijd over voor een gezellige babbel. Na het onderling uitwisselen van de warme kerstwensen eindigde deze deugddoende bijeenkomst rond 17.00 uur.

Foto: Ludgard van Mierlo

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *