Weert heeft een nieuw boerenbruidspaar

Harmonie fanfare optocht muziek carnaval O

In Weert is het nieuwe boerenbruidsgezelschap bekend gemaakt. Broêdegom Mieck Bensen zal samen met Broêd Laura Kappert voorop gaan.

Voorafgaand aan de uitroeping werd er in een 9-tal horeca zaken booremoos eten georganiseerd. Van daaruit trok men om 19.45 uur onder begeleiding van muziekkapellen naar de Markt voor de bekendmaking van de boerenfamilie.

Op het bordes van het Jacob van Horne Museum startte de Umbelder om 20.00 uur met de uitroeping van de ouders, getuigen en bruidspaar 2018. Stadsprins Preens Phil 1e heeft het onwettig huwelijk gesloten, waarna de Daeke het kerkelijk huwelijk heeft ingezegend. Na afloop van deze ceremonie werd er aan de familie met bruidspaar een receptie worden aangeboden. Vervolgens trok de boerenfamilie met muziekgezelschap “De Waerse Kuj” de stad in.

Vannacht om 24.00 uur zal de ambtenaar van de Burgerlijke stand, de Rogstaekerspreens, het huwelijk ontbinden en het bruidspaar weer met beide beentjes op de grond zetten.

Het gezelschap bestaat dit jaar uit:

Aojers Broêdegom Elian en Henk Coenen:
Ze houden van reizen maar ook van vastelaovendj vieren, zijn allebei sportief bezig en spelen samen in de muziekkepel kepél Gootgemootj van Weert.

Aojers Broêd Anja en Geer Beris:
Moeder werkt bij de grootste bank van ’t land. Gaat graag op vakantie en is regelmatig te vinden op het badmintonveld Maakt ook muziek bij een vastelaovendjkepel.
Vader werkt bij Aon, spreek uit als Eeon, als accountmanager. Zit graag op zijn motor en speelt op de grote toêt bij de zelfde muziekkepel als zijn vrouw kepél Um te Bäöke.

Getuuge Broêdegom Jack Cardinaal:
Hij heeft jarenlang een eigen kroeg gehad samen met zijn broer en is nu ’t manusje van alles in de nieuwe kroeg van zijn broer. Zijn hobby’s zijn bier tappen, op stap gaan en lange reizen maken samen met zijn lieve vriendin.

Getuuge Broêd Nancy Houben:
Hobby’s zijn veel uit eten gaan en vakantie vieren. Haar werk ligt in een van de mooiste cafés op de Oelemarkt kefee de Brouwer samen met haar echtgenoot de knapste man van de Oelemarkt.

Broêdegom Mieck Bensen:
Zijn grootste hobby is vastelaovendjwagens bouwen met zijn eigen vereniging, hij hangt graag de artiest uit in de Wichter Boonte Middig, trekt de kar bij de Wieërter Elluf op vastelaovendjmaandag, daarnaast voetbalt hij in de zaal en op het gras bij M6. Tap graag een biertje maar drink ze liever zelf op. Studeert Technische Bedrijfskunde aan de Fontys. Hij is een zoon van Jos van Drina en Piet en van Karin van Riet van Geldorp.

Broêd Laura Kappert:
Dit meisje houdt van alles als het maar gezellig is, uit gaan eten met haar vriendje doet ze regelmatig. Vastelaovendj vieren van kind af aan meegekregen, haar broer is Jeugdpreens van de Rogstaekers geweest. Woont nu nog buiten Weert maar kan niet wachten tot ze weer terug kan verhuizen naar haar geliefde stadje. Werkt bij de kinderopvang op Schoor. Ze is een dochter van Karin de Barse en Desiré Kappert.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.