Junior Journalist in het teken van ‘vriendschap’ (video en foto’s)

De Junior Journalist Wedstrijd van het Davidsfonds Kinrooi is een jaarlijks terugkerend gebeuren, waarbij zesde jaar leerlingen van de lagere scholen van de gemeente Kinrooi opstellen schrijven aan de hand van een bepaald thema.

Dit jaar was gekozen voor het thema ‘vriendschap’, waar in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ een heel programma omheen was gemaakt. “Er hebben 147 leerlingen meegedaan aan deze activiteit, dus het is bijzonder geslaagd”, aldus voorzitter Peter Ressen van het Davidsfonds Kinrooi.

Het Davidsfonds heeft voor deze activiteit samengewerkt met alle lagere scholen in de gemeente Kinrooi die, middels de Ouderraad, een jury hadden samengesteld zodat er onafhankelijk gejureerd kon worden.

De sfeer zat er tijdens de bekendmaking goed in. Er werden dan ook diverse prijzen uitgereikt. Merén Kuijpers van Basisschool 3K uit Kinrooi schreef het winnend opstel, Alles voor de Vriendschap.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *