Nieuwe Limburg Vakantiegids is een feit

De nieuwe Limburg Vakantiegids is een feit. En om dat te vieren trok het voltallige team van Toerisme Limburg er op uit om alle partners een exemplaar en een Limburgse vlaai te overhandigen.

Igor Philtjens, gedeputeerde van Toerisme en voorzitter van Toerisme Limburg vzw: “De Limburg Vakantiegids 2018 is opnieuw het resultaat van een intense samenwerking tussen Toerisme Limburg, alle Limburgse steden en gemeenten, en de Limburgse toeristische ondernemers. 188 publieke en private partners bundelden hun krachten om met deze gids de Limburgse economie van de vrije tijd te versterken.” De lancering van de nieuwe Limburg Vakantiegids gaat gepaard met de introductie van de digitale Altijd Limburgcheque, een pakske Limburgs plezier om te geven en te krijgen.

De Limburg Vakantiegids 2018 heeft een oplage van 400.000 stuks en wordt vanaf 9 februari verspreid in Vlaanderen en Nederland. Het is de gids voor iedereen die in Limburg op vakantie wil komen, of een daguitstap naar de provincie wil maken. Hij bevat meer dan 300 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevenissen, kindvriendelijke activiteiten, streekspecialiteiten, smakelijke tips, fiets- en wandelroutes, recepten en logeeradresjes.

Nieuw dit jaar zijn de tien ambassadeurs die hun persoonlijke tips delen. Bovendien is er voor elke belevingszone een fietslus toegevoegd en geeft Gault&Millau de lekkerste tips voor kinderen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *