Duizenden toeschouwers bij stoet Boggeter Papbugels (video en foto’s)

De Boggeter Papbugels hebben een mooie stoet achter de rug. Ook dit jaar kwamen weer vele groepen uit de ruime regio rond Bocholt hun feestje vieren op carnavalsmaandag. Maar liefst 55 deelnemende groepen met vooral veel jeugd, zorgden voor heel veel sfeer en gezelligheid, en toverden Bocholt om tot een grote feestende massa.

Duizenden bezoekers stonden langs de kant om het schouwspel te bewonderen. Prins Mathijs en Prinses Melanie gaven na afloop van de stoet aan dat dit één van de hoogtepunten van de carnaval in Bocholt is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *