Synchroclub Bree pakt goud op Vlaams kampioenschap

Zondag 11 februari nam de miniemenploeg van Synchroclub Bree deel aan het Vlaams kampioenschap 12&U in het zwembad van Bree. Het team heeft daar een super prestatie neergezet! Ze werden Vlaams kampioen bij de teams.

Voor synchroclub Bree was het zondag 11 februari een echte top-dag. De eigen meisjes Julie en Lara, die in de selectie van Vlaanderen zitten, behaalden beiden een gouden wedstrijddiploma bij de figuren. Kato en Marie-Jo behaalden respectievelijk de tweede en vierde plaats bij de figurenwedstrijd. Vijf van de meisjes van de Synchroclub Bree stonden in de top 20.

Kato behaalde een prachtige bronzen medaille bij de solo’s en Marie-Jo stond op een knappe vierde plaats. Maar hier zou het voor SCB niet stoppen. Bij de duetten behaalden Kato en Marie-Jo samen een knappe zilveren medaille. Het tweede duet met Lot en Emma (en Anouk) strandde op een mooie vierde plaats. Maar dan moest het mooiste nog komen.
Kato, Marie-Jo, Lot, Emma en Anouk pakten samen de gouden medaille bij de teams.

De zwemsters die het beste van zichzelf hebben gegeven zijn: Kato Vangeloven, Marie-Jo Geelen, Lot Swennen, Emma Van der Velden, Anouk Bosmans, Liv Stals, Fee Gommers, To Winters, Alissa Haels, Hanne Berben, Emma Paredis, Lara Drijkoningen en Julie Cooninx.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *