Eerste beelden van nieuwe hotel Geistingen bekend

De uitdaging die Jos Franssen aangaat, het bouwen van een nieuw viersterrenhotel aan Dagstrand ‘De Steenberg’ in Geistingen, krijgt langzaam maar zeker vaste vormen. “We werken nog niet met een planning, maar laten alles stapsgewijs passeren”, zo reageert de eigenaar van het nieuwe hotel die een ruime ervaring in de horeca heeft met zijn huidige hotels De Spaenjerd in Ophoven en Hotel De Maaskant in Maaseik.

“We hebben enkele schetsen, die staan nog niet vast, wijzigingen zijn vanzelfsprekend mogelijk”, aldus Franssen. Bij het hotel zullen een restaurant, brasserie en beachbar worden voorzien. “De bouw zal uitstekend passen binnen het huidige gebied”, zo vervolgt de eigenaar.

“Het nieuwe hotel zal 35 kamers hebben. Daarin voorzien we een seminarie-, vergader- en feestzaal maar ook fitness- en wellnessruimte. Naast de hotelfunctie met een kwaliteitsvol restaurant komt er ook een brasserie waarmee we dan mikken op de fietstoeristen. Voor de bezoekers van het dagstrand, zal er een beachbar komen. Dat zijn de drie aspecten en ook doelgroepen van het nieuwe project”, zo vertelt Jos Franssen.

Franssen laat weten dat men hoopt in 2020 open te kunnen gaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *