Werken Brogelerweg Bocholt uitgesteld

De werken aan de Brogelerweg in Bocholt zitten in hun laatste fase. De aannemer heeft het gemeentebestuur laten weten dat de opstart van de asfaltcentrale ten gevolge van het winterweer van verleden week is uitgesteld naar 5 maart 2018.

Dat wil zeggen dat de opbraak van het laatste stuk Brogelerweg (van aan het kruispunt met de Grobbenstraat tot aan de afslag naar kampheem Sloerodoe) voorzien is vanaf 26 februari 2018. Vanaf die datum is de Brogelerweg onderbroken voor alle verkeer en moet men de omleiding volgen.

Als de werken en de weersomstandigheden meezitten is de doorgang op de Brogelerweg terug mogelijk vanaf 9 maart 2018.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *