Lesly Meerten is bijna Aspergekoningin af (video)

Vorig jaar werd, aan het begin van de Aspergefeesten in de gemeente Kinrooi, Lesly Meerten uitgeroepen tot Aspergekoningin. De organisatie is nu bezig om een nieuwe Aspergekoningin te zoeken die het komende seizoen dit ‘witte goud uit Kinrooi’ kan promoten. “Het zijn van aspergekoningin heeft voor mij vooral veel zelfvertrouwen gebracht”, aldus Lesly Meerten uit Ophoven.

De 21-jarige Meerten wil aan haar opvolgster graag meegeven dat ze bovenal plezier moet maken en genieten van haar moment. “Dat heb ik ook gedaan, als ik terugkijk heb ik een mooie periode gehad”, aldus Lesly.

De Organisatie van de Kinrooise Aspergefeesten is alweer bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen.

Toerisme Kinrooi zoekt nog kandidaten voor de titel Aspergekoningin 2018. Deze dienen te voldoen aan enkele kwalificaties:
Zo moeten ze dol zijn op asperges, ze moeten beschikbaar zijn in de aspergeperiode voor enkele promotionele activiteiten, ze moeten zich vlot kunnen uitdrukken, tussen de 16 en 25 jaar oud zijn en woonachtig zijn in de gemeente Kinrooi.

Aanmelden kan door een recente foto en een korte omschrijving te mailen.

Van 4 tot en met 6 mei vinden de Kinrooise Aspergefeesten plaats. Daar zal de nieuwe Aspergekoningin bekend worden gemaakt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *