Twintiger probeert met drugs de grens over te steken


Zaterdag 17 februari controleerde Politie CARMA een wagen op de Hamonterweg in Bocholt. De bestuurder, een 24-jarige vrouw uit Genk had cocaïne op zak. De verdachte werd door de onderzoeksrechter aangehouden.

De dame uit Genk wilde omstreeks 21.30 uur de grens met Nederland oversteken. Ze wekte de aandacht voor de hoge snelheid waarmee ze reed. In de auto vond de politie restanten van cannabis en een grinder. De vrouw had ook een plastic zakje met cocaïne in haar broek verstopt. Een drugtest bleek positief. De twintiger werd voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en bleek al gekend te zijn voor eerdere feiten. De vrouw werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besloot haar aan te houden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *