Op zoek naar religies in Maaseik

Maaseik kerktoren

Jaarlijks vindt op de derde dinsdag van maart de ‘Nacht van de Geschiedenis’ plaats over heel Vlaanderen. Dit jaar is het thema ‘Religie’. Het Davidsfonds en enkele Maaseiker erfgoedverenigingen organiseren deze 16de Nacht van de Geschiedenis.

De organisatoren presenteren een programma onder de titel ‘Religie(s) in Maaseik. Geïnteresseerden kunnen dinsdag 20 maart tussen 17.30 en 18.20 uur terecht in het stadhuis op de Markt om deel te nemen. Deelname kost voor leden van een van de organiserende verenigingen 9 euro, niet-leden betalen 11 euro.

Bij de prijs zijn twee consumpties en enkele hapjes inbegrepen.

Aanmelden kan via mail voor 18 maart.

Deze ‘Nacht van de Geschiedenis’ in Maaseik wordt georganiseerd door de Pater Sangerskring, het Documentatiecentrum, de Gidsenbond, de Musea Maaseik, Speelgroep Van Eyck en Zaal Van Eyck en haar medewerkers van de Koninklijke Harmonie Concordia Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *