Roger Mertens trekt N-VA-lijst in Hamont-Achel

Roger Mertens zal in oktober de N-VA-lijst in Hamont-Achel trekken. “Ik zal me inzetten voor een veilige thuis in een welvarend Hamont-Achel”, zo vertelt de gekozen lijsttrekker.

De 55-jarige Mertens zal voor de tweede keer op rij de lijst van de N-VA aanvoeren. Hij is in de Hamont-Achelse politiek al lang actief en heeft ondertussen dertien jaar als gemeenteraadslid op de teller staan.

“N-VA Hamont-Achel wil de komende verkiezingen gezond groeien en de burger van Hamont-Achel centraal stellen. Zo willen we ijveren voor gezonde stadsfinanciën, een verhoogd veiligheidsgevoel voor de inwoners en een bruisend Hamont-Achel met behoud van de groene troeven die we nog meer wensen uit te spelen. Inspraak voor de burgers is onontbeerlijk in het toekomstige beleid. Daar zal dan ook de nodige aandacht naar gaan”, aldus Roger Mertens.

Als lijsttrekker zal Roger eindverantwoordelijk zijn voor de lijst van kandidaten waar N-VA Hamont-Achel mee naar de verkiezingen trekt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *